Technikus képzés

Érettségi utáni, nappali technikus képzések:

Élelmiszeripari analitikus-technikus 2 éves, nappali képzés:

 Az élelmiszeripari analitikus technikus képes a szakmai ismereteikre támaszkodva az élelmiszer-ipari nyersanyagok, félkész és késztermékek analitikai vizsgálatát megszervezni és elvégezni, a mért adatok elsődleges feldolgozását megoldani és a kapott eredmények alapján az élelmiszereket minősíteni, a középszintű élelmiszeranalitikai vezetői feladatokat ellátni, felsőfokú szakirányban továbbtanulni.

Élelmiszeripari technikus, majd Sütő-cukrász szaktechnikus 2+1 éves, nappali képzés:

Feladatai: a sütő- és cukrászipari technikus sütőipari és/vagy cukrászipari üzemekben önállóan vagy mérnöki irányítással az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében, vizsgálatában, tárolásában, feldolgozásában, a félkész vagy késztermékek tárolási, csomagolási és forgalmazási munkáiban és ezek
megszervezésében vesz részt.

Jelentkezési lap, technikus képzés letöltés (.doc)